Blephadex Eyelid Foam

Artikel 2 van 4

Blephadex Reinigings schuim zorgt voor dezelfde krachtige behandeling als onze Lidwipes in een gemakkelijk te gebruiken dispenser. Als u liever niet een disposible doekje gebruikt, dan is onze reinigingsschuim, gemaakt van onze gepatenteerde mix van essentiële tea tree en pure kokosolie, er om U directe verlichting te geven van uw ogen en op de lange termijn een behandeling voor de symptomen geassocieerd met droge ogen Syndroom, Meibom Gland Dysfunction, Rosacea en Demodex.

Vertrouwd door artsen en optometristen, onze reiniging schuim biedt u de behandeling die u nodig heeft. We maken gebruik van de hoogste kwaliteit tea tree olie, het enige natuurlijke ingrediënt waarvan bekend is dat het de Demodex mijten doodt. De Pure kokosolie is een natuurlijke moisturizer die zorgt voor een fris en gekalmeerd gevoel na het reinigen.

Samenstelling: Tea Tree olie, Pure Kokosnootolie, Glycerine, Water, Aloe Vera, Benzyl Alcohol, PEG 40 gehydrogeneerde Castor olie, PEG 7, Polysorbaat, Benzyl Alcohol,  Salicylzuur, sorbine zuur, Caprylic Triglyceride, Sodium Laureth Sulfaat, Cocamidopropylbetaïne, Lauryl Glucoside, citroenzuur.

Winkelwagen

© 2016 - 2024 DOP Bedrijven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel